Urheiluvedonlyönti

Suomalaiset ovat uhkapelikansaa ja rakastavat erityisesti urheiluvedonlyöntiä. Suosituimpia lajeja suomalaisten pelaajien keskuudessa ovat jääkiekko, jalkapallo, moottoriurheilu, koripallo sekä erilaiset hiihtolajit, kuten murtomaahiihto. Urheiluvedonlyönnin suhteen pelaajat kuitenkin jakautuvat kahteen eri ryhmään. Toiset panostavat varovaisesti ja veikkaavat niin sanotusti varmoja kohteita. Loput pelaajat taas rakastavat riskien ottamista ja pistävät suuria panoksia likoon. Urheiluvedonlyönnissä suuria voittoja onnistuu saavuttamaan ainoastaan, jos veikkaa riskikohteita. Riskikohteissa kertoimet nousevat suuremmiksi. Parhaimman tuloksen saa, kun veikkaa suuren kertoimen kohdetta korkeilla panoksilla.

Urheiluvedonlyönnissä on mahdollista veikata myös monia eri kohteita samaan aikaan. Tällaista vetoa kutsutaan monivedoksi. Moniveto antaa mahdollisuuden päästä tavoittelemaan erityisen suuria potteja. Veikkauksessa onnistuakseen on kuitenkin hyvä tietää urheilusta edes jonkin verran. Yleensä tuntemattomien lajien veikkaaminen ei kannata.

Hyödynnä ammattilaisten vedonlyöntivihjeet

Urheilun ja vedonlyönnin ammattilaiset kokoavat joka päivä uusia vedonlyöntivihjeitä. Niitä varten käydään läpi kunkin lajin sen hetken tilannetta. Esimerkiksi ottelusta puhuttaessa jo yhden pelaajan pois jääminen voi muuttaa tilannetta. Jos jalkapallojoukkueen maalintekijä on loukkaantunut ja siksi sivussa ottelusta, ovat joukkueen voitonmahdollisuudet välittömästi huonommat. Toki joissakin tilanteissa ottelulle on niin selkeä voittajasuosikki, että sitä on lähes mahdotonta muuttaa.

Yksittäisten lajien kohdalla tärkeintä on kunkin urheilijan kunto. Kilpailukauden aikana tulee kuntopiikkejä, jolloin kilpailuissa menee paremmin. Tällaiset vaikuttavat välittömästi kilpailun lopputulokseen. Ammattilaiset huomioivat kaikki nämä seikat vedonlyöntivihjeissään.

Lyö vetoa livenä

Urheiluvedonlyönnissä parasta on lyödä vetoa livenä. Vetojen kertoimet muuttuvat aina sitä mukaa, mitä ottelussa tai kilpailussa milloinkin tapahtuu. Urheilua voi seurata samalla vedonlyöntiyhtiön kautta ja vetoja voi laittaa menemään milloin tahansa. Hyvä ja turvallinen paikka lyödä vetoa livenä ja seurata urheilua on Unibet Live TV, joka näyttää suosituimpien lajien lisäksi myös hieman tuntemattomampia lajeja. Joskus pienten riskien ottaminen kannattaa. Aivan uuteen lajiin tutustuminen voi tuoda mukanaan mukavia voittoja.

Live-vetojen asettaminen sopii aivan kaikille, jotka nauttivat urheilun seuraamisesta. Parhaimmillaan samaan aikaan voi olla menossa useita eri kohteita, jolloin myös voitonmahdollisuuksia on useampia. Aloittelijoiden ei kuitenkaan kannata ottaa liian suuria riskejä kohteiden kanssa.